Welkom bij Schadenet Kraaijvanger 

Een botsing, een slippartij, een onopvallend paaltje; autoschade zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Hoe regelt u dit nu weer? Contact opnemen met Schadenet Kraaijvanger is voldoende. 

Wij verzorgen de gehele afhandeling met uw verzekering en herstellen uw autoschade snel en vakkundig. In de tussentijd krijgt u van ons een vervangende auto. Voor u het weet is uw auto weer klaar. 

Schadenet Kraaijvanger is een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf met vestigingen in Almelo, Doetinchem, Haaksbergen en Oldenzaal. Een gevestigde naam in Twente en de Achterhoek! Al jarenlang weten particulieren, tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen ons te vinden voor schadeherstel. De combinatie van ruim twintig jaar vakmanschap, full-service dienstverlening en status maakt Schadenet Kraaijvanger tot een professionele en betrouwbare speler. 

Ruim twintig jaar vakmanschap 

In de wijde omgeving van Haaksbergen is Schadenet Kraaijvanger al sinds begin jaren ’80 een gevestigde naam in schadeherstel. En niet voor niets: in 1994 waren wij de eerste Twentse autoschadespecialist die een ISO-certificaat in de wacht sleepte. Ook op het gebied van arbo- en milieuwetgeving hebben wij altijd voorop gelopen. 

Vandaag de dag is Schadenet Kraaijvanger een gewaardeerd partner van vele lease- en autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en andere opdrachtgevers. Wij beschikken over drie compleet uitgeruste vestigingen, waar onze experts met passie en ambitie hun vak uitoefenen. Inmiddels zijn wij ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren-gecertificeerd.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak