Lakschade door vogelpoep

Heeft u dit ook al eens meegemaakt? Net de auto gewassen of door de wasstraat gereden en binnen een mum van tijd zit er al weer een lelijke, smerige witte flats op uw mooie glimmende lak. Vogelpoep: erg vervelend en slecht voor uw lak! Kom dan snel naar Schadenet Kraaijvanger. Wij hebben alle middelen in huis om deze lakschade te voorkomen of te herstellen.

Wat doet vogelpoep met autolak

Het is een veelgemaakte vergissing dat dit zou komen door giftige, schadelijke of bijtende stoffen in de vogelpoep. De oorzaak daarentegen is dat de lak van uw auto 'leeft'. Tijdens temperatuurverschillen, zet de lak van uw auto uit en krimpt vervolgens weer in. Dit is onzichtbaar voor het blote oog. Behalve als er op een bepaalde plek vogelpoep zit of heeft gezeten. Dan blijft er een doffe plek achter op de autolak. 

Lakschade herstellen

Bij Schadenet Kraaijvanger weten we wel raad met de gevolgen van vogelpoep op autolak. Maak nu snel een afspraak bij ons. Wij verwijderen niet alleen de lakschade, maar willen u tevens enkele tips meegeven hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen. 

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak