Uitdeuken zonder spuiten

Dient er een kleine deuk uit uw voertuig te worden verwijderd? Voor uitdeuken zonder spuiten kunt u te allen tijden terecht bij Schadenet Kraaijvanger in de Achterhoek. Wij informeren u graag over een vrijblijvende offerte. Onze vakkundige medewerkers beoordelen of de deuk verwijderd kan worden. Bij uitzonderingen kunnen grotere autodeuken soms ook verwijderd worden. Voorwaarde hierbij is alleen wel dat er geen lakschade is.

Een klein deukje kan iedereen overkomen. U botst tegen een paaltje of loopt schade op door een zware hagelbui. Gelukkig kunt u dan uitdeuken zonder spuiten aanvragen. De deuken worden dan door onze experts uit het auto-onderdeel gemasseerd zonder lakschade te creëren.

Kleine deukjes

Deuken kleiner dan 4 centimeter komen in aanmerking voor uitdeuken zonder spuiten. U kunt dit herstel aanvragen voor alle merken en modellen auto’s. Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers dus u kunt altijd terecht bij Schadenet Kraaijvanger. Online schade melden? Stuur dan enkele foto’s van de schade mee. Dan kunnen wij beter beoordelen of de autoschade hiervoor in aanmerking uit.

Grotere deuken

Heeft u deuken in uw auto die groter zijn dan 4 centimeter, dan kunnen deze vaak niet worden hersteld door middel van uitdeuken zonder spuiten. Uiteraard kunnen onze experts u ook hiermee van dienst zijn met het herstellen van de schade.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak