Velgenschade

Alle vestigingen van Schadenet Kraaijvanger hebben veel ervaring met het herstellen van velgenschade. Er zijn vele soorten schades aan velgen, bijvoorbeeld lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg. Wij hebben in onze werkplaats verschillende soorten apparatuur in ons bezit waarmee wij in staat zijn uw velgen weer te laten stralen als voorheen.

Balanceren van uw velgen

Ook voor het balenceren en richten van velgen kunt u bij ons terecht. U kunt dit alles op afspraak doen of als het bijvoorbeeld slechts om lichte schade gaat kunt u bij ons langs komen zodat wij de schade kunnen behandelen al hebben wij er tussendoor er tijd voor.

Advies of informatie over velgen reparatie

Heeft u eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt bij ons via de website ook een offerte aanvragen voor wanneer u een indicatie wilt hebben over wat de prijs zal zijn voor de schade aan uw velgen. Komt u liever persoonlijk langs? Dat kan natuurlijk ook altijd. Graag tot ziens!

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak