Interieurschade

Schade aan het interieur komt helaas vaak voor. Stel dat u ontdekt dat uw hond heeft zitten knagen aan de achterbank of een passagier laat een sigaret vallen. Wat doet u in situaties als deze en wat kan u doen om schade aan het interieur van uw auto te voorkomen? Schadenet Kraaijvanger heeft ervaring met het herstellen van alle soorte interieurschade. Kom dus gerust eens langs.

Dashboard

Bij dashboardschade kunt u denken aan bijvoorbeeld verkleuring van uw dashboard door de zon. Een dashboard van een auto kan ook schade oplopen doordat er ingebouwde apparatuur is verwijderd om plaats te maken voor bijvoorbeeld een nieuwe autoradio of navigatiesysteem. In alle gevallen is Schadenet Kraaijvanger het juiste adres. Wij staan iedere dag voor u klaar.

Schade aan stuur

Er zijn vele varianten autosturen, deze verschillen per merk en per type auto. Het is vaak efficiënter om een beschadigd stuur van een auto te repareren dan het te vervangen. Schadenet Kraaijvanger heeft uitgebreide ervaring op het gebied van interieur reparaties.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak