Bumperschade

Heeft u bumperschade? Troost u met de gedachte dat u zeker niet de enige bent die met bumperschade te maken krijgt! Bumperschade is namelijk de meest voorkomende vorm van autoschade in Nederland. Wanneer uw voertuig een paaltje of stoeprand raakt, kunnen er snel deukjes of scheurtjes ontstaan. Hier komt vaak ook lakschade bij kijken.

Bumper reparatie

Een bumper reparatie is tegenwoordig vaak uit te voeren zonder dat de gehele bumper vervangen hoeft te worden. Bij Schadenet Kraaijvanger zijn we al jaren in staat om tegen een scherpe prijs bumper reparaties uit voeren. Dit dankzij de nieuwe schadeherstel methoden zoals Smart Repair en Spotrepair.  Dit geldt voor zowel deuken, scheuren én krassen. Heeft u een deukje, krasje of scheurtje in de bumper van uw auto? Kom dan gerust even langs voor vrijblijvend advies.

Bumper vervangen

Bij ernstigere schade is natuurlijk goed mogelijk dat de bumper niet goed meer te herstellen is zonder dat dit ten koste gaat van het uiterlijk of veiligheid. Erg vervelend natuurlijk, maar de veiligheid staat te allen tijde voorop. De bumper is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van de auto, maar het heeft ook een beschermende functie. Zo vangt de bumper bij een aanrijding een deel van de kracht op waardoor de motor van je auto beschermt wordt. Wat echter nog veel belangrijker is, is dat de bumper niet alleen de auto beschermt, maar ook andere verkeersdeelnemers, u en uw medepassagiers. Bij Schadenet Kraaijvanger voorzien we u graag van advies en indien gewenst een vrijblijvende offerte.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak